Kehityskuvat

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Liikuntapäiviä ja karkki-iltoja

Viime päivinä olen kovasti miettinyt sitä, mitä haluan olla, millaiseksi haluan tulla ja mikä minua ajaa eteenpäin. Olen käynyt ns. tahtojen taisteluita montakin kertaa, ostanko karkkia vai enkö, herkuttelenko tänään vai enkö, pidänkö kiinni ruokavaliosta vai enkö. Kuulostaa varmaan monesta hassuilta taisteluilta, mutta kun on koukuttunut, niin on. Tunnustan, olen TOTAALISESTI sokerikoukussa. Selvisin toissa päivänä sillä, että otin 3 karkkia lapsen karkkipussista, mutta kiusaus odottaa edessäpäin. Viikonloppuna on taas luvassa juhlia ja mitäs niissä tarjotaan? Kakkua ja herkkuja. Järki pitäisi saada käteen ennen kuin aivot lakkaavat sokerin tuskissa toimimasta.

Osaan huijata itseäni perin viekkaasti. Ja usein en sitä edes myönnä, mutta pohdiskelen sitä, että eihän nyt yhdellä herkkupäivällä voi olla suurta merkitystä. Eihän nyt yksi sipsipussi tai karkkipussi ja Ben ja Jerry's jätski pilaa mitään, mutta kun se ei ole YKSI vaan viikossa saattaa olla jopa KOLME herkkupäivää ja rakkaat lukija, kerron salaisuuden, se kaataa paljonkin. Tai ainakin on paljon KOVEMPI työ saada tuloksia, jos syö näin.

Liikunnasta puheen ollen olen löytänyt uuden ihastuksen, nimittäin Piloxingin. Se on kyllä hauska tapa liikkua ja hiki kyllä virtaa. Kävin eilen salilla tekemässä jalkapäivän.

Tein (jos nyt ihan tarkkaan muistan):
Jalkaprässiä 3x15x100kg
Jalkojen koukistus 3x12x62kg
Hack-kyykky (jalat ylhäällä leveässä kyykyssä, ilman loppuojennusta) 3x12x90kg

Jalkojen ojennus 3x12x18kg
Vatsalihaksia pallolla 3x20

Tänään sitten ihme kyllä tuntui persuuksissa, että jotain on tullut tehtyä. Ihan hyvä :). Ehkä se piloxing vaikutti sitten sen verran, vaikka se treeni oli enemmän ylävartalolle.

Tänään oli vuorossa sitten hauispäivä ja BodyBalance.
Tykkään kovasti siitä, että kovan treenin päälle pääsee rentoutumaan ja tekemään vähän liikkuvuus juttuja. Vaikka eihän tietenkään suositella kovia venytyksiä rankan treenin perästä, mutta teen yleensä eri kehon osaa, kuin kuvittelen jumpassa/kehonhuollossa käytettävän pääasiallisesti. Ja kyllä kroppa tuntuu nyt tosi hyvälle.

Scott- hauiskääntö 3x12x6,25kg
Hauiskääntö tangolla seisten 3x10x5kg
Hauiskääntö istuen käsipainoilla 3x10x8kg
Hammer-kääntö 3x10x7kg

Penkkipunnerrus 3x15x22,5kg
ojentajapunnerrusta olisi pitänyt tehdä, mutta mä en oikein tiedä millainen se on o.O.
Ranskalainen punnerrus taljalla etukenossa 3x12x32kg

Olo on siis hyvä ja tästä on kiva aloittaa päivän työt. Vaikka olenhan mä niitä jo tehnytkin. Kuvia vaan saa odottaa, miehet ovat tunnetustu hitaasti lämpiäviä :D.

Vaa'assakin kävin tänään ja paino oli pudonnut viime viikosta, noin kaksi kiloa. Katsotaan mitä ensi viikolla käy, sitten vasta hehkutan :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti