Kehityskuvat

maanantai 18. marraskuuta 2013

Eka salitreeni takana...

ja voin kertoa, että nyt vasta olenkin liekeissä.
Tänään oli vuorossa selkä- ja olkapääpäivä. Nyt tuntuu, että olkapäät ovat niin voimattomat, että tämä kirjoittaminenkin on liikaa.

Tässä vähän otteita aamutreenistä, joka alkoi 6.45.
Maastaveto 2x5x75kg
Alasveto, keskileveällä otteella 3x12x 45kg
Kulmasoutu tangolla 3x8x 25kg
Alataljasoutu 3x 8x 50
Alasveto, kapealla otteella 3x12x 40kg
Punnerrus istuen, tangolla 3x8x 15kg
Sivunostot käsipainoilla 5x12x 7kg
Takaolkapäät käsipainoilla 3x12x 6kg

Nyt on siis aivan ihana ja euforinen olo. Tosin katsotaan, että kuinka KAMUJEN kanssa menee. Kun itse on raukean löysä, niin Kamut ei ole sitä. Energiaa on kuin pienessä kylässä. Kohta pitää lähteä vähän ulkoilemaan, josko se päivä siitä kulkisi ja Kamujen energiatasot laskisi :D. Kyllähän muuten menee on ihan ok, että ovat energisia, mutta sitä sisällä juoksemista ja huutamista ei kestä kukaan. Tai ainakaan minä.

Keskiviikkona on seuraava salipäivä ja mulle on tulossa PT vähän ohjaamaan ja piiskaamaan treeniä uudelle tasolle. Loistava PT Matti, joka kyllä tietää, miten naisen saa itkemään (no ei oikeesti, mutta osaa treenata ja tsempata). Yhden yksilötreenin salilla ja yhden ryhmätreenin mäkihyppytornin portaissa olen saanut hänen kanssaan jakaa. Ja tiedän, mitä on tulossa. Lihaskipua, kuumotusta ja loistava fiilis treenin jälkeen :). Suosittelen kaikille kokeilemaan PT:a, treeniin tulee ihan uusi syvyys ja oppii paremmin näkemään sen, kuinka treenataan kovaa.

Mutta hyvä fiilis, vielä ainakin. Katsotaan kuinka esittelen kitapurjeitani lapsille, vaikka salilta kotiin tullessa lupasin, etten tänään suutu mistään. En hitaasta pukeutumisesta, en vetkuttelusta, en mistään. Ja eikös se päätös ole kaiken tärkein? :D
Ihana pakkaspäivä tulossa ja myö lähdetään Täplä-koiran kanssa ulos...


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti