Kehityskuvat

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Viime tekstin innoittamana

Eilen illalla loihdin ihanaa munakasta. Siinä oli siis 4 munanvalkuaista, yksi kokonainen muna. 30g kinkkua, 20g juustoa ja suolaa ja pippuria. Lisäksi tomaatti ja kurkkua. Oikein hyvää oli. Tänään kuitenkin on vuorossa perinteinen rahkailtapala :D.



En kestänyt sitä, että vartaloni näyttää ylikasvaneelta pullataikinalta, joten pakko tänään ottaa salilla vähän habakuvaa. Näkyykö jonkinlaista kehitystä?
Vasemmalla olevan kuvan otin tänään ja toi toinen on silloin lokakuussa otettu.

Vasemmalla tilanne tänään 27.11.2013 ja oikealla lokakuussa 2013
Tänään kävi salilla sillei hassusti, että tein ihan hullunkiilto silmissä treeniä. Lisäsin melkein joka paikkaan painoa ja maksimitoistoilla tein. Ei ehkä olisi pitänyt antaa niin kaikkeaan, kun tokavikassa liikkeessä kapeassa penkkipunnerruksessa jäin tokassa sarjassa tangon alle. Siis en saanut sitä enää nousemaan. En kapealla, enkä leveämmällä otteella. Onneksi salilla oli muitakin, tai valitettavasti, huutelin siinä sitten apua. Ja selvisin. Mutta eka kerta, kun näin käy.

Siihen ei loppunut päiväni epäonni, sillä työpaikan pihaan tullessani huomasin, että toinen takarengas on puhki. Siis lähes uusi talvirengas, joka on ollut auton alla noin kaksi päivää. Ai että teki mieli alkaa itkemään. Onneksi sen huomasin. Rakas E antoi neuvon pyytää miehistä apua ADHD- autokorjaamolta ja sitä sainkin. Pääsin jatkamaan työntekoa ja ilma pysyy, ainakin vielä, renkaassa. Mutta ei ollut mikään ihana kokemus!

Toivottavasti tämä riittää kokemukseksi näistä ihanaisista auton prakaus jutuista. Mua niin inhottaa, jos asiat eivät toimi.

Hyvä fiilis siis on. Huomenna on viikon eka "vapaapäivä", tosin silloinkin pitää käydä aamulenkillä koiran kanssa, mutta sepä ei niin haittaa :). Muutenkin pitää herätä niin aikaisin.


<3
-Kaza

4 kommenttia:

  1. Ai se oli sun kuva siellä foorumilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kuva hyvinkin :). Jotenkin ehkä epätoivoinen yritys näyttää, että on täälläkin jotain :).

      Monet on jo niin hyvässä kunnossa, että meinaa alemmuuskompleksi iskeä. :D

      Poista
    2. On tuolla selvästi lihasta habassa :)
      Mulla on kyllä myös alemmuuskompleksia välillä, tartteis jonkun ihmisen puolueettoman mielipiteen ihan livenäkin. Salilla tulee ihailtua omaa olemusta peilistä, mutta muuten on usein sellainen olo että työtä tässä kropassa riittää...

      Poista
    3. Just niin.
      Kyllä sitä omassa mieleessään aattelee, mitä vain, mutta eihän se tarkoita, että todellisuus olisi juuri se.
      Mutta unelmia kohti, ja tsemppiä treeniin. Kyllä se kroppa sieltä muotoutuu varmasti meillä kaikille :D.

      Poista