Kehityskuvat

perjantai 17. tammikuuta 2014

Tänään mä olen...

...NORMAALIPAINOINEN.
Siis bmi:n mukaan. ohoh. aika moiset fiilikset, vaikkei se ole musta hoikkaa tehnyt tai muutakaan (paino indeksi 25,7 ja paino 73,9), niin status on muuttunut. Mä en muista, milloin viimeksi olen ollut näin kevyt. Ehkä reilu 10 vuotta sitten :D.
En mä tätä kyllä hehkuttanut juuri missään, ei kukaan oikein ymmärrä. Ainakaan niistä ihmisistä, jotka tänään töissä tapasin. Oli mulla kyllä vähän kiirekin, piti tehdä ihan oikeita töitä :D.

Vaikka kerkesin mä käydä tekemässä ekaa kertaa rinta-, ojentaja- ja olkapäätreenin, joka nykyisin on ihan hullu. Se on siis kidutusta alusta loppuun ja kestääkin ihan sietämättömän kauan. Onneksi mulla oli aikaa. Kyllä siinä tuli äiti monesti mieleen, kun hinkutti menemään kolmisarjaa olkapäille tai supersarjaa ojentajille. Tulin siihen tulokseen, että lihakset ovat surkastuneet ja elämä on pilalla :D.
No ei vais. Pitkästä aikaa huolsin myös kehoa ja kävin joogassa pyllistelemässä. Niin, pyllistelemiseltä se kyllä tuntui. Ohjelma oli vaihtunut ja viime kerrasta oli aikaa vaikka miten. Mutta kyllä se teki hyvää. Suosittelen kaikille enemmän ja vähemmän liikkuville ihmisille. Tunnin jälkeen on jotenkin niin raukea olo (meinasin taas nukahtaa loppurentoutukseen), mutta kuitenkin energinen. Ajatus luistaa vaikka miten hyvin ja sepä sopi mulle, jolla työt olivat enemmän ja vähemmän rästissä :).

Huomisella mä hekumoin. Ihanaa, että on herkkupäivä. Ihanaa, että saa banaania aamupuuron kanssa. Ainoa huono puoli on se, että pitää viedä koira ulos, eli harrastaa viikon kuudennen kerran aerobista liikuntaa. Tässä vaiheessa jo väsyttää vähän. Tänään nukuin aamulla aika pitkään, kun heräsin vasta klo 5.50, mutta huomenna taas pitäisi herätä tuntia aiemmin. Mitä sitä ei salitreenin eteen tekisi :D.

Mutta nyt täytyy taistella nuo lapset nukkumaan.

Pitäkää huolta!
<3
-Kaza

Ps. anteeksi huonolaatuisista kuvista. Surkea E52 ei ole mikään KAMERAkännykkä :).

8 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon , normaalipainoon pääsy on itsellänikin haaveena, mutta tuntuu niin kovin kaukaiselta. Näytät tosi hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tulee sieltä vielä, nimittäin normaalipaino. Pitää vain uskoa itseensä ja elää sen mukaan :D.
   Ja kiitos kehuista, omassa silmässä se jotenkin hämärtyy, että miltä sitä näyttää. Kun on tottunut katsomaan itseään aina lihavana, on vaikea sitten ymmärtää olevansa normaalipainoinen (hoikka ei vielä varmaankaan ole oikea sana :))

   Poista
 2. Onnittelut normaalipainon saavuttamisesta! Mä toivon että tää laskenut kalorimäärä alkaisi näkymään itselläkin, olo on ainakin hoikempi ja farkut alkavat tuntua vähän liian löysiltä :)
  Mä en muuten tykkää joogasta yhtään, itsellä on niin yliliikkuvat nivelet että mikään joogaliike ei tunnu missään ja aina kun ole kokeillut niin olen tylsistynyt täydellisesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo yliliikkuvat nivelet varmasti vaikeuttaa hommaa, tai oikeastaan helpottaa sitä niin paljon, ettei riitä mielenkiinto. Mutta sulle on sitten muita lempparilajeja :).

   Pudonneet kalorit kyllä auttaa ja hurja määrä aerobista. Kyllä se siitä, lippu korkealla ja herkkupäivää kohden :) (joka mulla on tänään! JEE!)

   Poista
 3. Mä en taas ole edes joogaa kokeillut, tuntuu jo ajatuksena siltä ettei ole mua varten :)
  Mutta paljon sulla on kyllä aerboista viikossa, ei ihme että rasva palaa: Ja mahtavasti on paino tippunut. :) Itellä lähtenyt 4kk aikana ehkä 2,5kg, varmasti en tiedä kun en vaaálla käy. Toivon, että osittain olisi tullut lihasta tilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooga jakaa mielipiteitä, mutta suosittelen edes kokeilemaan. Se on kehonhuoltoa parhaimmillaan. Mä en kyllä hymise tai ole mitenkään henkinen tunneilla, mutta eipä se haittaa. Venyttely on kivaa silti :).

   Hyvinhän sultakin Aikku on painoa lähtenyt ja toivottavasti lihas vallannut alaa. Kyllä tuolla saliohjelmalla luulisi tulosta tulevan myös sillä saralla.

   Poista
 4. Hei hienoa, onnittelut normipainon johdosta :)
  Ja komppaan joogasuosittelujasi...itse olen joogaillut lähinnä kotona netistä löytämieni pätkien avulla, ja ero on kuin yöllä ja päivällä kropassa. Pitääkin taas palata rytmiin senkin suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, onneksi löytyy joku toinenkin, joka jakaa joogavillityksen. (Vaikkei mun kohdalla kyllä voi puhua mistään villityksestä)

   Tsemppiä Maritsu rytmiin palaamisessa :)!

   Poista