Kehityskuvat

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Kesä (Rakastan!)

Mä rakastan kesää. Ja lämmintä.
Aika monen muun suomalaisen kanssa. Vaikka toki vanhassa laulussa sanotaan: "Pakkanen, siitä suomalaiset tykkää. Helle se saa ihmiset epävireeseen." Mutta en ole samaa mieltä.

Blogi on ollut nyt aika hiljainen, anteeksi siitä. Sannahan sitä kyseli, että mihin olen kadonnut, mutta täällä ollaan :D. Mä olen nimittäin ollut kesälomalla ja eihän silloin tule mieleenkään mitään kirjoitustyöt. Vaikka siis hyvin mulla menee. Meillä on ollut ainutlaatuinen tilaisuus, kun lapset ovat olleet mummolassa viime perjantaista asti. Arvatkaas, miten olen tätä "lomaani" viettänyt?

Mä olen käynyt sikamonessa jumpassa, jotka on ilta-aikaan, joihin en arjessa, lasten takia raaski mennä.  Olen käynyt Gritissä, joka on ihan mahtava liikuntamuoto. Sykkeet huutaa maksimissa about kokoajan, mutta tunti kestää vain 30 minsaa ja olo on ihan mahtava kaiken sen hikoilun ja kidutuksen jälkeen. Olen käynyt pilateksessa, bodybalancessa, bodycompatissa, RPM-spinningissä, mulla on tulosa vielä toinen combat ja bootcamp, mutta torstaina lähdetään sitten reissuun. 

Kuntosalilla olen toki käynyt ennen jokaista jumppaa. Ja voin kertoa, että kroppa on kuin hakattu. Ja fiilis on mitä parhain. Vähän on ehtinyt rusketus tarttumaan ihoon, ja kyllä hikinen ja ruskettunut hauis näyttää ihan sikahyvältä. En valitettavasti voi liittää kuvaa, kun sattuneista syistä illalla salilla on muutama muukin ihminen, joten en vain kehtää. Treenatessani kansoitetulla salilla olen huomannut kanssatreenaajissani hassuja piirteitä. Ihmiset ovat aika ajattelemattomia välillä. Kerrankin yksi mies vei painot pohjelaitteesta sillä aikaa, kun tein supersarjan toisen liikkeen. Olin että WHAT?!?!. Ei sillä saatan mäkin mennä taljalle, kun en tiedä, että jonkun toisen vuoro on menossa.

Mulla on uusi saliohjelma ja se on kyllä kiva. Ajallisesti siinä menee n. 35-50 minsaa, riippuen alkulämmittelyistä ja siitä miten joutuu odottamaan. Ohjelma on jaettu siten, että yhtenä päivänä tehdään jalat, toisena yläkroppa ja nimenomaan yläkropan työntävät lihakset, eli on vipunostoja, pystypunnerruksia, ristitaljaa, penkkipunnerruksia... tämän kaltaisia liikkeitä. Kolmantena päivänä on sitten yläkropan vetävät lihakset, eli ylätaljaa, alataljaa, pystysoutua, hauiskääntöä ja vastaavia liikkeitä. Neljäntenä päivänä tehdään sitten vatsaa. Olen tykännyt tästä, olen tehnyt tässä lapsettomalla lomalla nyt, kohta kaksi kiertoa ja tykkään. Mä olen aina inhonnut pitkiä sarjoja, joten nyt 5x5 sarjat on ihan parasta. Saa haastaa itsensä painoissa, kun ei tarvitse tehdä kymmeniä ja taas kymmeniä toistoja. 

Me ollaan paljon harrastettu myös arkiaktiivisuutta, kun ollaan miehen kanssa tehty "sunnuntaipyöräilyjä" koiran kanssa. Aamuaerobisia ei ole juuri ollut, mutta korvatkoon nuo erilaiset jumpat sitten sen puolen. Kävelemässä olen käynyt kyllä pari kertaa ja nyt kun reissusta tullaan kotiin  ja lapset ovat täällä, uskon, että arki palaa taloon. Enää ei nukuta klo 10 asti (niin kuin tänään... käsittämätöntä, en muista milloin olisin viimeksi nukkunut näin pitkään! o.O), eikä juosta milloin missäkin jumpissa. Aattelin kyllä, että sen Gritin säilytän ohjelmassani, olen niin rakastunut siihen. Siellä todella saa haastaa itsensä ja se kyllä kehittää. 

Loma ei siis ole laiskistanut minua. Päinvastoin. Olen kylläkin löytänyt myös vanhan rakkauden lukemiseen ja mulla on monin, monia romaaneja lähdössä reissuun mukaan. Ja nytkin on yksi kesken. Tämä on vähän niin kuin rakastuminen, ei malttaisi olla hetkeäkään erossa hyvästä kirjasta. Tai ei malttaisi olla hetkeäkään pois salilta. Niin mahtavat fiilarit tulee kummastakin. 

Mutta älkää unohtako minua ja haavettani, vaikka blogi onkin hiljaisempi. Aika kuluu ja kun palaan takaisin töihin heinäkuun alussa, palaa arki myös blogikirjoitteluun. Nyt kuitenkin nautitaan kesästä ja hiestä ruskettuneella pinnalla :D.

<3
-Kaza

6 kommenttia:

 1. Sun kesä kuulostaa niiiiin hyvältä, kelpais mullekkin. :D

  No, on mullakin yksi ihana uusi harrastus, meinaan kickbike. Se vaan on niin paras juttu, sitä vauhdin hurmaa kun oikein potkii menemään.:D Ja just kans tulin kirjastosta, lainasin kolme hyvää kirjaa.
  Mun kesään siis kuuluu töitä, salia, kickbikea ja kirjoja. Ei hullumpi tapa sekään viettää kesää. :D

  En todellakaan unohda sua, olenkin odottanut paluutasi. Vietä nyt kiva loma ja sitten palaat päivitetyllä/ruskettuneella hauiksella taas seuraamme.

  -aikku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Aikku,
   kiitos kommentistasi!

   Ihanaa, että jaksat käydä katselemassa, vaikkei täällä hiirenhyppyä näy :D.
   Kickbike, sehän kuulostaa aika kivalle. Pitäisi vissiin itsekin kokeilla. Mä olen uusille jutuille aina avoin.
   Olen miettinyt, että kyllä kirjat ovat ihania. Varsinkin nyt kun olen löytänyt ne taas uudelleen. Täytyy vaan muistaa sitten töihin mentyä, että silloinkin kannattaa lukea :).

   Ja kyllä siunkin kesäsi kuulostaa ihanalta. Nautitaan yhdessä :)

   Poista
 2. Äääääh, voisitko mitenkään lähettää mulle vähän energiaa :-)

  p.s kuvia odotellessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa SatuK!

   Tassä sulle roppakaupalla energiaa ja kaikkea muutakin.
   Toivottavasti se saa lipun nousemaan taas korkealle.
   Unelmista kiinni ystäväiseni :)

   Poista
  2. Sä oot kyllä lähettäny sitä energiaa, oon huomannu koska on taas treenitkin kulkenu :-)
   Kiitos <3

   Poista