Kehityskuvat

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Tekipä hyvää.

Kyllä juokseminen tekeekin hyvää. 
Vaikka olisi niin vaikea lähteä ja tuntuu, ettei tule mitään, niin noinhan se juoksu vain kulki ja tuntui tosi hyvälle.



 Vaikka tietenkin huomasin heti, kuinka juoksu kunto on rapistunut, niin se ei tunnu missään tässä konkurssissa :D. Juoksin tänä aamuna 9 kilsaa tunnissa. Kaloreita kului mittarin mukaan (johon en kyllä täysin usko, mutta ehkä se jotain suuntaa-antavaa kuitenkin kertoo) 711. 



Tarkoitus olisi vielä mennä lasten kanssa päivällä puistoon ja siellä vetästä kunnon vatsalihastreeni. Mä olen ihan hullaantunut kahteen asiaan. Puistossa lukemiseen, mutta myös jumppaamiseen. Aika kuluu kuin siivillä, kun tekee kuntopiirityyppisesti rasvanpolttojumppaa. Lapset alkavat olla jo sen verran isoja, ettei ole pelkoa, että ne ainakaan häipyisivät puistosta, vaikka kyllähän ne keksivät useinkin aikas tyhmiä juttuja tehtäväksi. Esim. FIT-lehdessä on muutama tosi hyvä pätkä juuri jumppaohjeiksi puistoon tai kotiin.


Ja mielestäni ihan tehokkaita. Tai oikeastaan tosi tehokkaita. Vähän vain vaatii itsekuria, että sykkeen hakatessa jossain 180 ja risat tekee vielä viimeiset toistot, kun ei kukaan ole huutamassa vieressä tai kannustamassa. 




Sen olen kyllä huomannut, etten TODELLAKAAN ole lapsille mitään hyvää seuraa jumpatessani itseäni ihan kuoleman partaalla. Tekisi tehdä rauhassa kaikki 3x15 burpee-toistoa, ei silloin pysty kommunikoimaan hiekkakakkua maistattavan lapsen kanssa. Tai pystyy, mutta ei kyllä mitenkään järkevää keskustelu ole. 

 Mä lupasin myös ottaa kuvia mun uusista kengistä. En ole vielä pystynyt kuin yhden kengän kuvaan surkeat vaatteet päällä, mutta ehkä siitä saa jonkinlaista ajatusta siitä, millainen on mun mieleen :D.

Musta mun jalatkin näyttävät jotenkin mukiin meneviltä noissa kengissä. Vaikka housut ovat niin väljät ettei siitä kunnon käsitystä saakaan. Ehkä tässä innostuisin töihin palatessani taas raahaamaan kamerakännykkää salilla mukana, että voisin ottaa selfieitä ja belfieitä, joita olette niin kovasti odottaneet :D.

<3
-Kaza


2 kommenttia:

  1. Kiva, kun oot palannut kirjoittelemaan tänne, lueskellut olen. Kyllä minunkin puolestani saisi kunnon juoksusäät alkaa, ei tuo vesisade paljon pihalle motivoi! Tosin ensi viikolla alkaa taas töissä ruuhka-aika, että eiköhän ne hyvät säät sieltä sitten tupsahda, kun ei mihinkään ehdi, vaikka haluaisikin ;) Selfieitä odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Sanna!
      Kiva, että olet sinäkin täällä taas :).
      Vähän oli jo ikävä.
      Ensi viikolla tosiaan lupasi parempia ilmoja, joten sormet ristiin, että niitä saadaan. Ruuhka-aikaa sen sijaan ei toivota, mutta niinhän se on työssä jos toisessa, että kesä on kiireistä aikaa. Onneksi kohta on syksy D.

      Poista