Kehityskuvat

lauantai 26. heinäkuuta 2014

puistojumppaa vai discohumppaa??

Nyt alkaa kieltämättä olla ihan elolämmin. Muistoja ovat vain ne aamujuoksut -25 asteessa. Nyt tilanne on se, että aamulla (klo 5.38, kuten tänä aamuna) lämpötila on +25 astetta. Voin kertoa, että kyllä hiki virtasi. Toisaalta se on tarkoitus, mutta joku roti kuitenkin.

Luulin, että olen ihan vainaa juoksun jälkeen, mutta en ollut. Kyllähän tilanne on aika paha verrattuna talven kulta-aikaan, mutta ei se ihan surkeakaan ole. Tästä lähdetään taas uuteen nousuun juoksukunnon kanssa, kun saadaan vähän motivaatiota juosta. (Oikeastaan peilikuva antaa tosi hyvän motivaation, kun täytyy myöntää, että keskivartalo on turvonnut siitä, mitä se oli juuri kulta-aikaan)
 Hyi minua!

Päivieni kohokohtana on kuitenkin ollut HIIT- jumppa puistossa. Kuusi erilaista liikettä, 3 sekkaa per liike ja neljä kierrosta. Voin kertoa, että kyllä hiki virtasi. Siskojen kanssa on kiva kyhnyttää ja siksi jumppakin oli niin kivaa :D.
Kevyt lankku tokalla kierroksella. Takapuoli meinaa kyllä nousta pilviin.
 Ja jos tarkkaan katsotte noita jumppakuvia, niin niissähän näkyy leggareiden kanssa nuo Better Body- shortsit, joiden lyhyyttä kauhistelin joitain aikoja sitten. Tänä aamuna kävin juoksemassa niiden kanssa ilman leggareita ja huhhuh, olivatpahan ne lyhyet. Aamulla puoli kuuden aikaan niitä voi käyttää. Ei muuten, ainakaan julkisilla paikoilla.


Ja taas ollaan oltu veneilemässä. Se on kyllä niin iso nautinto. Vaikka vieläkin mua keinuttaa, kun olen paikallani, niin se ei haittaa. Kyllä se on sen arvoista :D.

Sielu ja silmä lepää, vaikka hermosta välillä ottaa. Reissussa en ole kuitenkaan ihan pitäytynyt ruokavaliossa, ja sekös turvottaa. Siksi ette saakaan kehitystä kuvina ens viikolla, ainoastaan sanoilla :D.


4 kommenttia:

 1. Joo kyllä tällä säällä tulee hiki jo pelkästä liikunnan ajattelemisesta, mutta en valita! Mutta siis häh? 3 sek/liikekö? Tosi vähän? Mitäs liikkeitä olet tehnyt? Minäkin joskus tein pihalla loikkatreeniä hiit tyyliin ja sain kyllä äkkiseltään jalkani tosi kipeäksi. Nyt "kisakaudella" en ole uskaltanut edes kokeilla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä en osaa enää kirjoittaa ajatusteni perässä.
   Oikeasti sekkoja on 30-45. Ehkä kolmessa sekassa ehtisin asettautua paikalleen, jos sitäkään.
   Mä olen tehnyt burbeeta (tai miten se nyt kirjoitetaan), polkupyöräliikkeellä vatsoja, jännhyppyjä, lankkua, luisteluhyppyä ja askelkyykkyhyppyä.

   Mä olen kanssa lukenut tuosta loikkajutusta, mutta en ole vielä uskaltanut testata. Varmasti olisi tehokasta, vaikkakin niin erilaista ja ehkä saattaisi tulla kipeäksi monetkin paikat :D.

   Poista
  2. Joo, taisi olla Sportissa tuo loikkatreenin ohje huhti/toukokuussa. Minulle se on hyvää lajinomaista kimmoisuus ja voimatreeniä, mutta saa paikat todella kipeäksi, kun kevään jälkeen on salitreenikin jalkojen osalta jätetty olemattomaksi. Mutta tuleehan noita hyppyjä tuossa sinunkin sarjassa jonkin verran ;)

   Poista
  3. Heh, mä olen lukenut samaa sporttia, mutta vähän liian hurjalta vaikuttaa tuo liikkuminen. Helpompaa vain tyytyä näihin eri perusjuttuihin. Mua hermostuttaa, jos en osaakaan ja aikaa menee harjoitteluun. Tähän mun lumiaan sai ladattua sellaisen 7 minuutin treenin ja sitä testaan tänään. Kerron sitten miten meni :).

   Poista