Kehityskuvat

lauantai 2. elokuuta 2014

Rakas päiväkirja....

Kohta viikko takana uutta ruokavaliota ja saliohjelmaa. Ja fiilis on mitä parhain.
Just puhuttiin yhden toisen msf part2 tytön kanssa, että tämä ruokamäärä vaikuttaa niin paljon. Kun saa syödä, ei yhtään (tai ainakaan niin paljon) kiristä hermosta lasten ja perheen kanssa yleensä. Elämä sujuu jotenkin niin kivasti, kun ei hermoa kiristä.
Onkohan se hulluutta vai mitä, kun itseään ajaa kokoajan kohonkin rajalle. ¨Hermot kireällä heiluu ympäriinsä ja yrittää vielä olla kunnollinen perheen äiti? No tässä vaiheessa siitä ei ole tietoakaan.
Kyllähän se on ihan fakta, että ensi kuussa, päivitysten tultua kalorit pienenee ehkä huomattavastikin, mutta nyt haluan niin nauttia tästä olotilasta. ah, nautin ruuasta.
 
Tänään punnitsin taas itseni, ehkä se on vähän typerää joka aamu rampata puntarilla, mutta en voi mitään itselleni. Nyt paino oli noussut sen -500g, josta viimeksi raportoin. Ehkä säästän hermojani ja lakkaan juoksemasta sillä vaa'alla ja punnitsen vain kerran kuussa. Silloin sen suunnan ainakin näkee. Toisaalta sormuksissa ja vaatteissa huomaa sen, että vaikkei ihan parhaissa kesämitoissa nyt olekaan, niin tämän viikon aikana turvotus on laskenut. Housut ei purista niin paljon, ja sormuksen kieppuu sormessa. Kannattaa siis jatkaa, vaikka paino hilautuisikin ylöspäin. Nyt kasvatetaan lihasta ja kyllähän se lihas sitten polttaa sitä rasvaa, kun sen aika on.
 
Olen tänään aloittanut tämän maastoleirini. Huolen aiheenani on ruoka ja liikunta. Vaikka täällä onkin hyvää ruokaa, siis perusterveellistä, niin usein on kaiken maailman keittoja. Ei siis proteiinia tarpeeksi, kun taas vastaavasti hiilareita enemmän kuin tarpeeksi. Mitähän kannattaisi tehdä? Nipistää kaloreita pienemmäksi, kun kuitenkaan ei pääse salille, vai yrittää vaan mahdollisimman tarkasti seurata dieettiä? Mitä te tekisitte?
 
Liikuntaa ajattelin tehdä joka välissä. Eli HIIT-tyyppisiä jumppia ainakin 4 kertaa nyt viikon aikana ja sitten aamulenkkejä ainakin sen 3 kertaa. Lauantaina vissiin ehdin salille, mutta muuten jää salilla käynti tältä viikolta. vähäsen harmittaa, sillä kun olen nyt tehnyt joka salin, niin olen senkin suhteen ihan liekeissä. Liikkeet ovat ihan mahtavia, ja vaikka vihaankin noita kardioita, niin nekin ovat IHANIA <3.
Eilen tein kombokardion, jossa oli linkkareita, sitoutteja, punnerruksia ja kaikkea muuta ihanaa. Teki mieli kyllä itkeä ja oksentaa ja vaikka mitä. Sitten kyllä menin sen jälkeen spinningiin pitkästä aikaa, ja se vasta olikin itkun paikka. Mutta onneksi selvisin :D.
 
Jos te olisitte tällaisessa paikassa, niin kuinka te huolehtisitte omasta kunnostanne? Olisiko hyviä vinkkejä? Totuus on se, etten mä periaatteessa saisi poistua alueelta ollenkaan, olen vastuussa kaikista ja kaikesta täällä, mutta olen mä antanut luvan itselleni juoksu-/kävelylenkeille. Mutta muuten en voi karata esim. salille. Siis mitä tehdä?
 
<3
-Kaza

5 kommenttia:

 1. Sinuna pitäisin kiinni ruokavaliosta ja tekisin omaa kroppaa hyödyntäen "leiritreenejä". Kyykkyä, askelkyykkyä/kävelyä,punnerrusta, ojennusta, hauista jne jne. Jos pääset kirjoittaa blogia niin pääset katsomaan ohjeita miten tehdä hyvä treeni ilman kuntosalia. ;-)

  Mitä karkaamiseen aerobiselle tulee, niin sitä miettisin vielä. Jos sattuu sillä välin jotain niin mitäs sitten? Hypi vaikka eri temmolla "hyppynarua" ilman sitä narua. Mielikuvitus peliin. :D

  Ruoka on vaan hyvä polttoaine ja äidin hermon säästäjä. Sitä minäkin suosin. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku, hyviä ideoita!
   Porrastreeniä on huomenna luvassa. Turvallisuus vastuu on hankala juttu, mutta aamulla klo 7 ei ketään ole vielä hereillä ja silloin voin mennä. Ja on meitä täällä kaksi vetäjää.
   Taidankin suunnitella nyt jonkun kombon sen HIITin lisäksi.
   Ja polttopalloa on luvassa vielä.

   Poista
 2. Minä olen siirtänyt turvallisuusvastuun jossain sopivassa hetkessä toiselle, sehän on ihan laillista. Aamulla tai jonain muuna sopivana hetkenä lenkille ja lisäksi lihaskuntoa oman kehon painolla. Sekin on tehokasta, kun tekee oikein. Ruokailut menisin leiriruuan mukaan, lisäksi rahkaa ja raejuustoa ja hedelmiä välipaloiksi. Tällä reseptillä lähden itse leirille huomenna. Lisäksi uikkarit matkaan, viimeksi oli sukset :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna,
   Säkin saat siis nauttia tästä riemusta. Ehkä vähän erilaisesta näkökulmasta ja erilaisessa ympäristössä ja kaikki ihan erilailla.
   Mä periaatteessa ota omia eväitä mukaan. Kiinnittää vähän huomiota. Ja tällä dieetillä on helppo elää. Siis leipää, puuroa ja sellaista. Mutta pitää katsoa ruokalistaa ja suunnitella sitäkin. :)

   Poista
  2. Ymmärrän kyllä. En minäkään varmaan ottaisi. Mutta meillä nuo miehet tajuaa tai on tajuamatta, mutta minulla ei ole sillä tavalla esimerkin roolia kuin sinulla.

   Poista