Kehityskuvat

perjantai 16. toukokuuta 2014

Pultit...

Mä en ymmärrä lainkaan, miksi pitää ihmisten olla niin kamalan negatiivisia. Tai siis olen mäkin valittajasukua, eli valittaminen sujuu kuin luonnostaan, mutta että pitää keksiä aina jotain negatiivista sanottavaa toisesta ihmisestä. 

Onko se kateutta? Tai sitä, että tietää, ettei itse pysty samaan? Vai mitä se on?

Tämä kaikki nousee tämän aamun keskustelusta, joka käytiin Jutan fb-sivuilla. Keskustelu alkoi siitä, kuinka Jutta kertoi, mitä tarvitaan saavuttaakseen vartalon, joka hänellä on joskus ollut. Kertomuksen lisäksi hän oli liittänyt kuvan mukaan.

Eikö olekin aika makee kroppa. Just sellainen, kuin mäkin haluaisin. Mun mielestä kuvassa näkyy kaunis kroppainen nainen, eikä mikään rasvaprosentin alasajanut miehimys. (Toki jokainen saa ajatella mitä haluaa.)
Mutta miksi kuvaa pitää kommentoida tyyliin "yök". 

Eihän se, että esim. minun kroppani näyttää joltain, ole keneltäkään pois. Vai onko? Miksei voitaisi olla onnellisia siitä, mitä meillä on, tai sitten jos ei vielä ole sitä, mihin olisin tyytyväinen, niin mennä eteenpäin, kohti sitä. En sano, että munkaan matka mikään malliesimerkki olisi, mutta en mä ainakaan hauku niitä, jotka ovat saavuttaneet sen, mistä vain unelmoin. En hauku niitä, joilla on itsekuria ja onnistumiseen vaadittavat avaimet käytössä. Se, että minä olen epäonnistunut ei oikeuta haukkumaan ketään. 

Kyllähän kauneusihanteita saa olla monenlaisia, en sitä sano, mutta jollain tasolla pitäisi arvostaa sitä työtä, mitä esim. Jutta on tehnyt. On tuo vartalo mielestäni kaunis tai ei, mitään oikeutta ei ole olla ilkeä. 

Ai että, mä olen niin raivona, kun aikuiset ihmiset käyttäytyvät kuin 5-vuotiaat. Toki, kun kerran on kuvansa julkaissut netissä, joutuu ottamaan vastaan kaikenlaista ökköä, mutta hei, eikö ole mitään rajoja? Eikö käytöstapoja? Eikö mitään?

Mitä te ajattelette? Kenellä on oikeus ja miksi sitä oikeutta niin monet käyttävät haukkumiseen?

(Nyt pyykkien ja porkkanakakun leipomisen kimppuun.)
<3
-Kaza

6 kommenttia:

  1. Tää on kauheeta,myönnetään. Eihän meillä ole oikeutta ketään arvostella mutta kun se on niin kovin helppoa tehdä nimettömänä niin sitä tehdään. Samalla puretaan sitä omaa pahaa oloa kun ei jakseta/viitsitä itse tehdä itselleen mitään.
    Jutta on tähän varmasti tottunut ja siitä tuskin välittää. Ja aina kun julkistat omia kuviasi olet samalla altis tulemaan haukutuksi. Se on totuus ja se pitää hyväksyä.

    Mutta ihanaa, että jaksoit tuohtua tästä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aikku kommentistasi!
      On monia asioita, joita pitää hyväksyä, mutta anarkisti minussa taistelee tuulimyllyjä vastaan :D.
      Käytöstavat kunniaan! :D

      Poista
  2. Minäkin inhoan juuri tuota kun pitää mennä fitness ihmisten (ja välillä muidenkin...) kuviin kommentoimaan "hyi yök", ja muuta törkeyksiä. Tuossakin kuvassa Jutta on niin upean näkönen että!! Naisenakin lämpenisin, ja kateellisena katson kun itselläni ei riitä energia varmaan koskaan saamaan tuollaista kroppaa. Ihmiset on idiootteja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Taija!
      Ihanaa, että joku muukin vetää pultit samasta asiasta.
      Kauneus on aina makuasia, mutta eihän rumillekaan ihmiselle kerrota jatkuvasti heidän olevan rumia, siis tavallisessa normielämässä. Miksi sitten näin?

      Taistellaan yhdessä tuulimyllyjä vastaan :D!

      Poista
  3. Lukasin nyt tän kun olit maininnu että samantyylisestä asiasta kirjotit :)
    Mäki näin ton jutan kuvan, mut en kyl kommentteja kattellu.. Oon huomannu että jos on lievästi lihava niin sitä ei julkisesti saa missään tapauksessa arvostella tai laiha ilman lihaksia - niistä puhutaan supisten. Mutta auta armias jos tollanen fit mimmi tyrkkäsee kuvan julkisuuteen niin siihen voi sitte sanoa "yök", varmaan koska ajatellaan mimmin olevan liian täynnä itseään? Vai onks se se kateus..? Veikkaan kuitenkin ymmärtämättömyyttä. Kuten jutta siinä kirjoitti, että toihan on kisadieetillä ollut kunto eli ei jokapäiväinen kunto. Ja eihän se oo nättiä että suonet pullottaa ja perseluut kolahtaa aina kun istuu, mutta se kuuluu lajiin! Itseäni ainakin kiehtoo lihakset ja niiden erottuvuus, kasvu.. kaikki! :D
    Mutta en mäkää mee haukkumaan julkisesti ketään vaikka olisikin mielipide. pitäisin sen ihan omana mutinanani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos johku daa kommentistasi.
      Mä jäin lukemaan niitä ihan vahingossa. Olisi pitänyt ehkä olla lukematta noita kommentteja.
      Mua kiehtoo myös lihakset ja se työ, mikä on niiden takana. Ei se ihan sormia napsauttamalla kasva. Kai se liittyy tavallaan myös siihen itsensä voittamiseen, joka myös kaiken takaa löytyy.

      Haastetta piisaa, ainakin minulla :).

      Poista