Kehityskuvat

torstai 31. lokakuuta 2013

Puuh ja uuh.

Pikkasen on tässä saanut puhkua kerätä ja puhkittua, mutta tämä viikko on mennyt hyvin. Vaikka jo torstaissa eletään. Viime viikonlopusta ei kannata edes puhua, mutta uusi viikko ja uudet kujeet. Hyvä näin.

Tällä viikolla olen tutustunut tuohon 5:2 pätkäpaastoon ja ihan hyvin se on mennyt. Vaikka sanon sen, että välillä on ihan helvetinmoinen nälkä, niin kyllä on tuntunut hyvälle, että olen onnistunut. Eikä oikeastaan ole tehnyt edes tiukkaa. Minä en siis ole mikään kultaisen keskitien kulkija vaan ihan selvä joko tai- tyyppi. Turha kuvitella, että mä joskus oppisin elämään sillä tavoin, että herkut voisivat kuulua mun elämään, mutta silti voisin pitää painoni samassa.

Tänään innostuin salilla ihan uudella tavalla. Jokaiseen olkapää-, rinta- ja pohjeliikkeeseen sai lisätä painoa. Vaikka ottihan se kipeää, niin kyllä välillä on ihan hyvä vikistäkin. Se päivä lähenee, jolloin saan viimein uuden ruokavalion ja kuntosaliohjelman. Mua jännittää vähän tai oikeastaan aika paljon, että kuinka se uusi dieetti (joka ei oikeasti ole dieetti, vaan varmasti alussa osa tätä elämäntapamuutosta ja kohtuuden opettelua.) eroaa tästä, mitä olen reilu puoli vuotta veivannut. Toivottavasti paljon. Tai edes vähän. Kyllä aina joku uusi juttu piristää vanhaa ja niin hyvin opittua.

Tänään paljastin tietyle piirille mun haaveeni bikini fitness kunnosta. Ihan järkyttävän suuria aplodeja en saanut, mutta ei se haittaa. Luulen, että kaiken taustalla on se ajatus, että minunkin pitäisi jos tuokin, mutta moni ei saa itseään niskasta kiinni. Tiedättekä sen ihmistyypin,  joka on AINA jollain dieetillä ja koskaan se ei oikein toimi. Ja tietenkin toisten laihduttaminen ja varsinkin se painon putoaminen vaikuttaa omiin fiilareihin. Tietenkin sitä tuntee olevansa jotenkin huonompi, jos toinen onnistuu ja itse ei. Älkää luulko, en mäkään ole mikään diettailun asiantuntija tai mikään sanomaan mitään. Mutta minä ainakin tiedän, miksi en laihdu :).

Tänään viimein eestyin ottamaan itsestäni hienot haba-kuvat :D. Laitan vertailun vuoksi ensiksi kuvan tämän vuoden huhtikuulta, silloin, kun se yksi projekti sen yhden firman kanssa alkoin.





Tosi hieno itse otettu kuva. Ei se ihan paras kuvakulma ole, mutta antaa osviittaa siitä, mikä on lähtötilanne.

Ja tässä tämän päivän kuvia. Antakaa anteeksi tuo kaksari ja kaikki muut kauneusvirheet. Piti vain yrittää räpsästä äkkiä muutama hauberikuva. On vain niin helvetin noloa jäädä kiinni itsensä ja omien lihastensa kuvaamisesta. Varsinkin, jos kyseessä on tällainen hieman pönäkkä nainen, joka kuvittelee itsestään liikoja :D.









Ei mikään ihan paras valaistus, mutta kyllä siitä kait jotain selvää saa. Tämän voi ajatella olevan nyt tämän uuden projektin lähtötilanne.


Vasemmalla oleva kuva on otettu pari kuukautta sitten ja oikealla oleva tänään. Huomaako niissä mitään muutosta? Paitsi, että ylemmässä on vain niin kamala tuo vaateyhdistelmä. Kokovartalosukka.


Välillä hävettää kyllä niin kovasti katsella näitä kuvia menneiltä vuosilta, mutta tästä on suunta vain ylöspäin. Sinne siis toverit :D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti